XXXIX PUJADA DES GUELL A LLUC A PEU EN MARXA.

Este blog, nació en su momento del deseo de continuar con el "VIEJO ESPIRITU DEL GUELL", sin obviar, naturalmente, la actualizacion del GRUPO. Hoy algo ha cambiado para bien o para mal, pero evidentemente no con el mismo estilo, con el que se puede o no, estar de acuerdo. Mi ilusión, muy debilitada, está en que la MARXA, siga con más participacion que nunca si cabe, pero las circunstancias internas del Grupo no son las mismas y las mias personales ni la de los VETERANOS GUELLISTAS TAMPOCO.

LA RAJOLA DELS FAMOSOS EN LA NOSTRA PLAÇA DE LES ESTRELLES

serrot | 30 Juny, 2009 09:12

Igual que en edicions anteriors de la MARXA DEL GUELL A LLUC A PEU, l'Organització homenatjarà a diverses persones de la societat civil, que al llarg de la seva vida o trajectòria professional s'han distingit per la labor realitzada en el seu sector, igualment el dia de la presentació de la XXXVI MARXA, haurà l'acte de plasmar els peus en un motlle que els convertirà en una "RAJOLA DE LA FAMA" , i com ja és tradicional, aquesta RAJOLA DE LA FAMA, serà descoberta el pròxim dia 1 d'Agost, abans de la sortida de la MARXA per l'o l'homenatjada, la RAJOLA, es col·locarà com és de tradició al costat de les ja instal·lades en la Plaça del Güell.

INVITACION ACTO PRESENTACION DEL GUELL A LLUC A PIE

serrot | 27 Juny, 2009 09:44

TOTES LES INICIETIVES SÓN BONES

serrot | 18 Juny, 2009 15:13

Totes les iniciatives són bones. L'experiència de vegades es fa nonótoma i es cometen any rere any els mateix errors. Aquest any desitgem millorar els quals al llarg del temps hàgim comès. Totes els suggeriments i idees són bones i seran ben rebudes. Convidem en conseqüència a totes aquelles persones que ho desitgin ens aportin les seves idees i suggeriments. Demanem en conseqüència ens maneu les mateixes al nostre correu electrònic:

pujadaalluc@gmail.com

GRACIES

 

FOTOS ANTIGUAS DE LAS SUBIDAS DEL GÜELL A LLUC A PEU

serrot | 18 Juny, 2009 09:05

També el Grup Guell, puja amb bicicleta a Lluc, no només ho fa a peu .

serrot | 16 Juny, 2009 15:05

No solament el GRUP GÜELL, puja a Lluc a peu, tambien organitza una pujada amb bicicleta al cor de Mallorca, aquest any, com en els anteriors es va realitzar el mes de Març. Aquestes fotos donen una mostra d'això. Qualsevol mitjà és bo per a arribar A Lluc i expressar d'aquesta forma l'amor a la nostra terra i a la nostra  Patrona la Verge de Lluc.
1 2 3 4  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb