XXXIX PUJADA DES GUELL A LLUC A PEU EN MARXA.

Este blog, nació en su momento del deseo de continuar con el "VIEJO ESPIRITU DEL GUELL", sin obviar, naturalmente, la actualizacion del GRUPO. Hoy algo ha cambiado para bien o para mal, pero evidentemente no con el mismo estilo, con el que se puede o no, estar de acuerdo. Mi ilusión, muy debilitada, está en que la MARXA, siga con más participacion que nunca si cabe, pero las circunstancias internas del Grupo no son las mismas y las mias personales ni la de los VETERANOS GUELLISTAS TAMPOCO.

HOY SE CELEBRARA COMO ESTABA PREVISTO LA SUBIDA DEL GUELL A LLUC COMO HOMENAJE A LOS GUARDIAS CIVILES ASESINADOS POR ETA

serrot | 01 Agost, 2009 12:12

El dia d'avui, marcarà indubtablement una fita en la PUJADA DEL GÜELL A LLUC A PEU. Aquesta XXXVI MARXA, entelada pel covard assassinat de dos GUÀRDIES CIVILS, estarà plena del simbolisme que aquests vils actes tran aconsegueixo. Aquesta pujada serà un GRAN TRIBUT a aquestes FORCES DE SEGURETAT, que any rere any han vetllat i ho seguiran fent avui, pel bé de tots. MOLTES GRÀCIES. És tot un símbol la simbiosi entre les BANDERES D'ESPANYA, AUTONÒMICA I LOCAL, amb els seus crespóons negres de duel i ràbia continguda, amb l'olivera que les emmarca, símbol les seves branques de PAU que tots els homes i dones de bona voluntat volem i vam desitjar. Per a aquests DOS GUÀRDIES CIVILS, aquest record i l'oferiment a ells d'aquesta edició de la MARXA DEL GUELL A LLUC A PEU.
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb