XXXIX PUJADA DES GUELL A LLUC A PEU EN MARXA.

Este blog, nació en su momento del deseo de continuar con el "VIEJO ESPIRITU DEL GUELL", sin obviar, naturalmente, la actualizacion del GRUPO. Hoy algo ha cambiado para bien o para mal, pero evidentemente no con el mismo estilo, con el que se puede o no, estar de acuerdo. Mi ilusión, muy debilitada, está en que la MARXA, siga con más participacion que nunca si cabe, pero las circunstancias internas del Grupo no son las mismas y las mias personales ni la de los VETERANOS GUELLISTAS TAMPOCO.

FALLO EN LA CONEXION

serrot | 02 Agost, 2009 16:11

Por un fallo en la conexion ajeno a nuestra voluntad, no se han podido cargar las fotografias que se indicaban. Tan pronto como nos sea posible se subiran. Gracias.

GRACIES, MARXAIRES.

serrot | 02 Agost, 2009 16:00

Per als quals fem la PUJADA DEL GÜELL A LLUC A PEU, membres del GRUP I COL·LABORADORS, avui és un dia de "ressaca", després de començar el dissabte a primerisima hora del matí per a alguns tot just despuntar l'alba, i després de la llarga nit, amb infinitat d'anècdotes, treball, coordinació, tesion, ajuda a tots els camimantes, a aquesta hora de la tarda, cansats que no rendits, una vegada acabada aquesta jornada, qui fa aquest blog, desitja a tots els seguidors del mateix agrair-los les seves visites i almenys, pujar-los agunas fotos d'aquest singular esdeveniment, que demà ampliarem amb comentaris. GRÀCIES A TOTS ELS CAMIMANTES, COL·LABORADORS, AJUNTAMENTS, PROTECCIÓ CIVIL, AMBULÀNCIES, I A LA MERAVELLOSA GUÀRDIA CIVIL, tots els esforços i bon fer en aquesta bella jornada.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb