XXXIX PUJADA DES GUELL A LLUC A PEU EN MARXA.

Este blog, nació en su momento del deseo de continuar con el "VIEJO ESPIRITU DEL GUELL", sin obviar, naturalmente, la actualizacion del GRUPO. Hoy algo ha cambiado para bien o para mal, pero evidentemente no con el mismo estilo, con el que se puede o no, estar de acuerdo. Mi ilusión, muy debilitada, está en que la MARXA, siga con más participacion que nunca si cabe, pero las circunstancias internas del Grupo no son las mismas y las mias personales ni la de los VETERANOS GUELLISTAS TAMPOCO.

COMUNICADO DE PRENSA

serrot | 11 Maig, 2010 21:35

 

COMUNICAT DE PREMSA

 

Es Grup GÜELL, es  seus  socis, col.laboradors, amics i en el seu nom sa Junta Directiva i es seu President  Bartolomeu  Barcelo Quetglas  "TOLO GÜELL"  per  a general coneixement  emeten es  següent comunicat:

 

1 º) Agraïm tots es suports rebuts per part des ciutadans de Mallorca, associacions i entitats perquè no desaparegués "SA PUJADA DES GÜELL A LLUC A PEU"

2) Agraïm a nes  voluntaris i col.laboradors des diferents  municipis  de la pujada igualment, el suport incondicional que hem rebut per  sa seva celebració.

 

3 º) A totes les Institucions i autoritats, tant autonòmiques  com locals ses facilitats rebudes.

 

4 º) A tots es mitjans de comunicación, la dedicació que mos han donat y de se mateixa manera a nes  "desconeguts  blocaires" que a Internet ens han donat  suport.

 

PER TOT AIXÒ, I GRÀCIES A TOTS, INFORMAN OFICIALMENT QUE  ES  GRUP GÜELL, CONTINUARA  UN ANY MÉS  AMB SE  "PUJADA DES  GUELL A LLUC A PEU", SE  QUE  AQUEST ANY, I COM ES TRADICIONAL SERÀ EL PRIMER DISSABTE D'AGOST, DIA 7 .

 

AMB EL NOSTRE RECONEIXEMENT:

 

Junta Directiva “ Grup Guell”.

Palma, a 11 de maig de 2010.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb