XXXIX PUJADA DES GUELL A LLUC A PEU EN MARXA.

Este blog, nació en su momento del deseo de continuar con el "VIEJO ESPIRITU DEL GUELL", sin obviar, naturalmente, la actualizacion del GRUPO. Hoy algo ha cambiado para bien o para mal, pero evidentemente no con el mismo estilo, con el que se puede o no, estar de acuerdo. Mi ilusión, muy debilitada, está en que la MARXA, siga con más participacion que nunca si cabe, pero las circunstancias internas del Grupo no son las mismas y las mias personales ni la de los VETERANOS GUELLISTAS TAMPOCO.

EL PROPER DIA 7 DE SETEMBRE OFRENA DE FLORS

serrot | 27 Agost, 2011 08:41

El GRUP GUELL, ha acordat el passat dijous, en les seves habituals "dijous", la seva participació en la OFRENA DE FLORS I FRUITS A LA VERGE DE LA SALUT, Patrona de la nostra ciutat, i convida a tots els seus amics a participar-hi.
No dubtem que la participació aquest any serà més gran que mai, i esperem un èxit per la recuperació d'una de les festes més antigues de Mallorca, ja que aquesta ofrena té una antiguitat superior als 400 anys.
 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb