XXXIX PUJADA DES GUELL A LLUC A PEU EN MARXA.

Este blog, nació en su momento del deseo de continuar con el "VIEJO ESPIRITU DEL GUELL", sin obviar, naturalmente, la actualizacion del GRUPO. Hoy algo ha cambiado para bien o para mal, pero evidentemente no con el mismo estilo, con el que se puede o no, estar de acuerdo. Mi ilusión, muy debilitada, está en que la MARXA, siga con más participacion que nunca si cabe, pero las circunstancias internas del Grupo no son las mismas y las mias personales ni la de los VETERANOS GUELLISTAS TAMPOCO.

AEROPUERTO DE SON SAN JUAN - 50 AÑOS POR Y PARA MALLORCA.

serrot | 14 Agost, 2010 08:42

Si alguna institución mallorquina y su personal,merecia un galardon por parte de Grup Guell por su labor realizada en pro de Mallorca, no cabe la menor duda, que esta institucion en todo su conjunto, desde el mas meritorio empleado hasta el mas alto directivo, es indicutiblemente EL AEROPUERTO DE PALMA.

  

Aeropuerto de Palma de Mallorca    Son San Juan

 

Que es un Aeroport?, es una gran ciutat que no esta governada per polítics, on tots els seus membres son treballadors en diferents especialitats.

 

Es on hi ha una activitat frenètica, de diferents sector i empreses, amb mols de treballadors directes, i altres indirectes i a les hores imprescindibles,   per poder dur  a terme tota la activitat.  I trobem restaurants, quioscos, farmàcies, botigues de perfumeria, tendes de venta de articles diversos, servissis religiosos, Caixer automàtics, estanc etc. 

 

Una gran maquina  amb una força i un dinamisme econòmic que marca el ritma de una societat.

 

Els aeroports son llocs com a laboratoris,  on un sa de espavilà per poder transitar, trobes una gran quantitat de gent, uns van de viatge i altres simplement per distreurer-se.

 

Es la gran entrada a la nostra illa,  des de que l’any 1960  quan el 18 de juriol   es traslladà de Son Bonet a Son San Juan i es va comença el tràfic comercial, les xifres son impressionats, el 1965 se superaven  el 2 milions de passatgers, i l’any 1981 es va arribar a la xifra de  100 milions des de la seva obertura.

Anualment passen uns 20 milions de passatgers.

 

Aixó dona un gran impuls econòmic a les nostres illes, dins les empreses de servies.

 

L’ Aeroport amb aquest  50 anys ha estat capaç de treballar amb esforç, qualitat i creant infrastructures,  amb els seus nous rectes que se li ha exigit,  el desenvolupament  de la societat.

 

Tot ixo a estat possible amb l’esforç i treball   del equip humà i directiu que amb aquest 50 anys a passat per el Aeroport. I la col·laboració de les diferents administracions de Illa.

Confiem que Son San Juan celebri 50 anys més, sent la porta de entrada a Illa de Mallorca.  

El grup Güell el considera mereixedor d’aquest reconeixement

Amb la celebració d’aquests 50 anys heu fet possible

el desenvolupament de l’illa de Mallorca

GRACIES

REBEN EL GUARDO. D. Nemensio Suárez Gonzáles

Dierector del Aeroport de Son San Juan                     

ENTREGA: D. Fernando Alzamora Carbonell
President de Sa Nostra

 

 DON NEMESIO SUAREZ GONZALEZ.

RECIBIENDO EL GALARDON DE MANOS DE DON FERNANDO ALZAMORA.

Comentaris

Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb