XXXIX PUJADA DES GUELL A LLUC A PEU EN MARXA.

Este blog, nació en su momento del deseo de continuar con el "VIEJO ESPIRITU DEL GUELL", sin obviar, naturalmente, la actualizacion del GRUPO. Hoy algo ha cambiado para bien o para mal, pero evidentemente no con el mismo estilo, con el que se puede o no, estar de acuerdo. Mi ilusión, muy debilitada, está en que la MARXA, siga con más participacion que nunca si cabe, pero las circunstancias internas del Grupo no son las mismas y las mias personales ni la de los VETERANOS GUELLISTAS TAMPOCO.

TOLO CALAFAT."INMEMORIAM"

serrot | 14 Agost, 2010 15:15

Uno de los momentos mas emotivos de la velada, fue a no dudar, la entrega del galardon del GRU GUELL a la viuda de TOLO CALAFAT, persona que ha llevado a lo mas alto el nombre de SU MALLORCA que tanto amo. Su viuda no pudo recoger este galardon por su emocion.
 

Bartomeu Calafat Marcus

TOLO CALAFAT

 

 

Persona estimada dins tots el àmbits de sa societat mallorquina  per la seva senzillesa, serietat, humanitat, humilitat i bon caràcter.

 

Gran esportista, en diferents disciplines atletisme, ciclisme, muntanyisme i sobre tot alpinisme.

 

A partir de l’any 1996 comença  afer viatges relacionats amb la muntanya.

Va anar al Andes Peruans, Argentins al Elbruz, als Alps i va adquirí una gran experiència dins el mon de l’alta muntanya.

 

L’any 2004 puja EL CHO OYU  al Himàlaia 8.205 mts

L’any 2005 participa en lka primera expedició  Mallorquina  al Everest de 8.000 mts i POSSA MALLORCAAL CIM DEL MON.

Els  anys 2006-2007-2007-2009 segui fent escalades a cims de mes de 8.00 mts.

El 2010 Puja el ANNAPURNA,  a la davallada te problemes per arribar al camp IV i ha de romandrà tot el vespre sense sac, ni tenda  a 7.500 mts. Desprès de passar una segona nit amb aquestes condicions mor a la vessant nord de L’ANNAPURNA.

 

El seu cos encara roman allà  dalt... però el seu record sempre serà dins nosaltres, i dins els cor del seus familiar i amics  que tant les estimen i l’enyoren.

 

El grup el considera mereixedor d’aquest reconeixement per haver posat Mallorca al CIM DELMON

 

 

 

 

 

 

REBEN EL GUARDO. SUS COMPAÑEROS DE ESCALADA, YA QUE SU VIUDA ,NI SU HIJO, PUDIERON HACERLO POR MOTIVO DE SU EMOCION, TOLO QUETGLAS Y TOLO NAVARRO. HACEIS PUEBLO, NUNCA OLVIDAREMOS.

ENTREGA: DON DIEGO GONZALEZ CARRASCO, DELEGADO DEL GOVERN BALEAR PER L’ESPORT.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb